זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם זרעי כמון, שום, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba, אלו גובי, איך להכין אלו גובי יבש / פונג'בי אלו גובי, ו מסעדת aloo גובי בסגנון, איך לעשות aloo גובי מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה ומוסיפים בצל. מבשלים עד מתרכך, על 4 דקות, ואז מערבבים שום וכמון. המשך לבשל עד שבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים עגבניות וקוקוס וכוסברה, מלח, כורכום, פלפל קאיין, קינמון, זנגביל, והל. מערבבים עד שהתערובת מתחילה לרתוח, ואז מכניסים את תפוחי האדמה, כרובית, ושעועית חומוס. להתמזג היטב. להפחית את החום נמוך לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תפוח נוסף אופציונלי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
זילוף בצורת לב
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)
3
מבשלים עד תפוחי האדמה במכרז, 45 דקות עד שעה (זה יהיה תלוי בגודל של חתיכות תפוחי אדמה).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מפזרים את מסאלה garam, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.