אלסקה אפויה בטעם תות-לימון
אלסקה אפויה בטעם תות-לימון עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא קמח לעוגות, גלידת vanillan פרימיום, תמצית vanillan, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אלסקה אפויה תות, תות ושוקולד אפוי אלסקה, ו לימון אפוי אלסקה.
הוראות
תרסס 9-אין. מחבת springform עם בישול-תרסיס שמן ושמורה.
יוצקים 2 ב. מים לסיר בינוני ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לרתיחה. שים 4 ביצים, 1/2 כוס סוכר, ואת הוניל בקערה של מערבל לעמוד. להגדיר קערה מעל מים רותחים, לוודא התחתונה לא לגעת במים, לטאטא תערובת ביצים כל הזמן רק עד הסוכר הוא מומס תערובת כבר לא מגניב למגע, 2 עד 3 דקות.
הוסף 2 כפות. לימון גרידת תערובת ביצה שוט על מהירות גבוהה עם מצורף להקציף עד הבלילה הוא חיוור בצבע, התעבה במידה ניכרת, וטיפות בסרטים כאשר מקציף הוא הרים, 7 עד 8 דקות.
לנפות קמח על תערובת ביצה בכמה קבוצות, קיפול לאחר כל אצווה רק כדי לשלב.
מוסיפים חמאה ב 2 קבוצות, מתקפלים רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה בעדינות למחבת מוכנה.
אופים עד שהעוגה מבושלת דרך וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 26 עד 28 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ולאחר מכן להסיר צדדים של מחבת.
בינתיים, קו קערת ערבוב מתכת (9-10-in. קוטר) עם מספיק ניילון לעטוף לתלות מעל שפה. צ ' יל במקפיא 15 דקות. שים גלידת תות בקערה נקיה של מערבל לעמוד (מצויד כעת עם קובץ מצורף משוט) והכה במהירות בינונית עד גלידה חלקה וגמיש (כמו טופי), על 1 דקה. באמצעות מרית גומי, להפיץ גלידה לתוך קערה צוננת, משטח החלקה שטוח ככל האפשר, ולחזור למקפיא.
שים גלידת וניל, מיץ לימון, הנותרים 3 כף. לימון גרידה בקערה ניקה של מערבל לעמוד והכה על מהירות בינונית עד חלקה וגמיש( כמו טופי), על 1 דקה.
מורחים על גלידת תות. הקש עוגה על גבי גלידת לימון, זמירה כדי להתאים במידת הצורך. מקפלים קצוות של פלסטיק לעטוף על עוגה. מכסים עם יותר פלסטיק לעטוף להקפיא לפחות 6 שעות רצוי בין לילה.
שים חלבונים ביצה וקרם של טרטר ב ניקה, קערה יבשה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לנצח על מהירות גבוהה עד הלבנים הם קצף, על 1 דקה.
מוסיפים את שארית 1 כוס הסוכר וממשיכים להכות עד שהלבנים נוקשים ומבהיקים, 2 עד 3 דקות.
הסר עוגה וגלידה מהמקפיא ולהוריד את השכבה העליונה של ניילון נצמד. בזהירות לנתק את שכבות הגלידה מצדדים של קערה על ידי משיכת על אניה לעטוף פלסטיק. הפוך קערה על צלחת ovenproof לקלף את השכבה החיצונית של פלסטיק. באמצעות מרית אופסט, מרנג תל על גבי גלידה ולאחר מכן לעבוד כלפי מטה, הפצת מרנג באופן שווה מעל הצדדים של עוגה וגלידה.
אופים עד מרנג הוא השחמה קלוי, 6 עד 7 דקות.