קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אלסקה אפויה סנט פייר

אלסקה אפויה סנט פייר
אלסקה אפויה סיינט-פייר היא אולי המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך grand marnier, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים ריבה לתוך גלידת וניל בקערה עם כף עץ עד בשילוב, ואז להפיץ במחבת עוגה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מורחים סורבה במחבת עוגה 8 אינץ ' אחרים. מחבתות כיסוי עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת עוגה ותחתית בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ולאחר מכן נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מנפים קמח ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לחמם ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, בעדינות לטאטא כל הזמן, עד פושרת וסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף גרידה וליקר, ולאחר מכן הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה מאוד, חיוור, ושילש נפח (כ 7 דקות במערבל לעמוד או 10 דקות עם כף יד). אם משתמשים בקערה צרה וגבוהה, מעבירים לקערה רחבה גדולה (כדי להקל על קיפול). מעבירים קמח ומלח על ביצים ב-2 קבוצות, מתקפלים בעדינות אך ביסודיות לאחר כל אצווה. מקפלים חמאה לתוך כ 1 גביע הבלילה בקערה קטנה עד רק בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך נשאר הבלילה בעדינות אבל ביסודיות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מורחים במחבת עם חמאה, מחליקים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עוגה עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 15 דקות. מגניב במחבת על מתלה 5 דקות, ואז להפעיל סכין דק בין עוגה בצד של מחבת מתלה הפוך על עוגה. להפוך עוגה על מתלה ומגניב לחלוטין. לקלף נייר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים עוגה אופקית לשניים עם סכין משונן ארוך כדי ליצור 2 שכבות, ואז בחוזקה לעטוף כל שכבה בניילון נצמד להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
שים 1 שכבת עוגה על צלחת או מחבת עוגה הפוכה (לפחות 10 אינץ', אבל קטן מספיק כדי להתאים במקפיא שלך). מחבת לטבול המכיל תערובת גלידת וניל בקערה גדולה של מים חמים בקצרה כדי לשחרר, 5 עד 7 שניות (יש מגבת מטבח מוכנה לנגב את המים), וגלידה unmold על עוגה. שכבת גלידת וניל העליון עם שכבת העוגה השנייה, בצד לחתוך למעלה. שכבת סורבה Unmold על עוגה באותו אופן להקפיא עוגת גלידה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
הכה את החלבונים ביצה קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה בינוני עד קצף, ולאחר מכן להוסיף קרם של טרטר ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להוסיף סוכר קצת בכל פעם, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
העברת עוגה קפואה (עדיין על צלחת או מחבת עוגה הפוכה) אל גיליון אפייה מרופד בנייר קלף או שעווה ולהפיץ מרנג על עוגה, מה שהופך אותו לפחות 1 אינץ ' עבה ו mounding אותו על גבי. הפוך הזחה עם כף במרכז מרנג עמוק מספיק כדי להתאים קליפת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
אופים עוגה עד הקצוות משחימים קלות, על 5 דקות. בזהירות להעביר עוגה לצלחת הגשה באמצעות 2 מריות מתכת ומניחים קליפת ביצה הזחה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים ליקר לתוך קליפת ביצה בזהירות להצית עם משחק מטבח. Spoon flaming ליקר באופן שווה על מרנג (flaming liquer will brown meringue a little more).
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
7
הסר קליפת ביצה ומגישים אלסקה אפויה מיד.
1
* עוגה עם גלידה וסורבה, אבל בלי מרנג, ניתן להרכיב 2 ימים קדימה קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד. * חלבוני הביצה בקצפת לא יהיו מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להחליף חלבון ביצה ממותג מפוסטר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות