אלסקה אפויה סיינט-פייר היא אולי המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך grand marnier, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים ריבה לתוך גלידת וניל בקערה עם כף עץ עד בשילוב, ואז להפיץ במחבת עוגה 8 אינץ'.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים סורבה במחבת עוגה 8 אינץ ' אחרים. מחבתות כיסוי עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סורבה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כף אחת של שומן טבעי
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת עוגה ותחתית בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ולאחר מכן נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים קמח ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לחמם ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, בעדינות לטאטא כל הזמן, עד פושרת וסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף גרידה וליקר, ולאחר מכן הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה מאוד, חיוור, ושילש נפח (כ 7 דקות במערבל לעמוד או 10 דקות עם כף יד). אם משתמשים בקערה צרה וגבוהה, מעבירים לקערה רחבה גדולה (כדי להקל על קיפול). מעבירים קמח ומלח על ביצים ב-2 קבוצות, מתקפלים בעדינות אך ביסודיות לאחר כל אצווה. מקפלים חמאה לתוך כ 1 גביע הבלילה בקערה קטנה עד רק בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך נשאר הבלילה בעדינות אבל ביסודיות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מורחים במחבת עם חמאה, מחליקים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עוגה עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 15 דקות. מגניב במחבת על מתלה 5 דקות, ואז להפעיל סכין דק בין עוגה בצד של מחבת מתלה הפוך על עוגה. להפוך עוגה על מתלה ומגניב לחלוטין. לקלף נייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים עוגה אופקית לשניים עם סכין משונן ארוך כדי ליצור 2 שכבות, ואז בחוזקה לעטוף כל שכבה בניילון נצמד להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
שים 1 שכבת עוגה על צלחת או מחבת עוגה הפוכה (לפחות 10 אינץ', אבל קטן מספיק כדי להתאים במקפיא שלך). מחבת לטבול המכיל תערובת גלידת וניל בקערה גדולה של מים חמים בקצרה כדי לשחרר, 5 עד 7 שניות (יש מגבת מטבח מוכנה לנגב את המים), וגלידה unmold על עוגה. שכבת גלידת וניל העליון עם שכבת העוגה השנייה, בצד לחתוך למעלה. שכבת סורבה Unmold על עוגה באותו אופן להקפיא עוגת גלידה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סורבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כף אחת של שומן טבעי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הכה את החלבונים ביצה קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה בינוני עד קצף, ולאחר מכן להוסיף קרם של טרטר ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להוסיף סוכר קצת בכל פעם, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
העברת עוגה קפואה (עדיין על צלחת או מחבת עוגה הפוכה) אל גיליון אפייה מרופד בנייר קלף או שעווה ולהפיץ מרנג על עוגה, מה שהופך אותו לפחות 1 אינץ ' עבה ו mounding אותו על גבי. הפוך הזחה עם כף במרכז מרנג עמוק מספיק כדי להתאים קליפת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כף אחת של שומן טבעי
5
אופים עוגה עד הקצוות משחימים קלות, על 5 דקות. בזהירות להעביר עוגה לצלחת הגשה באמצעות 2 מריות מתכת ומניחים קליפת ביצה הזחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים ליקר לתוך קליפת ביצה בזהירות להצית עם משחק מטבח. Spoon flaming ליקר באופן שווה על מרנג (flaming liquer will brown meringue a little more).
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
7
הסר קליפת ביצה ומגישים אלסקה אפויה מיד.
1
* עוגה עם גלידה וסורבה, אבל בלי מרנג, ניתן להרכיב 2 ימים קדימה קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד. * חלבוני הביצה בקצפת לא יהיו מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להחליף חלבון ביצה ממותג מפוסטר.