אלסקה אפויה סנט פייר
אלסקה אפויה סיינט-פייר היא אולי המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך grand marnier, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ריבה לתוך גלידת וניל בקערה עם כף עץ עד בשילוב, ואז להפיץ במחבת עוגה 8 אינץ'.
מורחים סורבה במחבת עוגה 8 אינץ ' אחרים. מחבתות כיסוי עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מחבת עוגה ותחתית בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ולאחר מכן נייר חמאה.
לחמם ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, בעדינות לטאטא כל הזמן, עד פושרת וסוכר הוא מומס.
הסר את הקערה מן הסיר ולהוסיף גרידה וליקר, ולאחר מכן הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה מאוד, חיוור, ושילש נפח (כ 7 דקות במערבל לעמוד או 10 דקות עם כף יד). אם משתמשים בקערה צרה וגבוהה, מעבירים לקערה רחבה גדולה (כדי להקל על קיפול). מעבירים קמח ומלח על ביצים ב-2 קבוצות, מתקפלים בעדינות אך ביסודיות לאחר כל אצווה. מקפלים חמאה לתוך כ 1 גביע הבלילה בקערה קטנה עד רק בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך נשאר הבלילה בעדינות אבל ביסודיות עד רק בשילוב.
מורחים במחבת עם חמאה, מחליקים למעלה.
אופים עוגה עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 15 דקות. מגניב במחבת על מתלה 5 דקות, ואז להפעיל סכין דק בין עוגה בצד של מחבת מתלה הפוך על עוגה. להפוך עוגה על מתלה ומגניב לחלוטין. לקלף נייר.
חותכים עוגה אופקית לשניים עם סכין משונן ארוך כדי ליצור 2 שכבות, ואז בחוזקה לעטוף כל שכבה בניילון נצמד להקפיא 30 דקות.
שים 1 שכבת עוגה על צלחת או מחבת עוגה הפוכה (לפחות 10 אינץ', אבל קטן מספיק כדי להתאים במקפיא שלך). מחבת לטבול המכיל תערובת גלידת וניל בקערה גדולה של מים חמים בקצרה כדי לשחרר, 5 עד 7 שניות (יש מגבת מטבח מוכנה לנגב את המים), וגלידה unmold על עוגה. שכבת גלידת וניל העליון עם שכבת העוגה השנייה, בצד לחתוך למעלה. שכבת סורבה Unmold על עוגה באותו אופן להקפיא עוגת גלידה עד המשרד, על 1 שעה.
הכה את החלבונים ביצה קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מקצף ניקה במהירות גבוהה בינוני עד קצף, ולאחר מכן להוסיף קרם של טרטר ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות רכות.
להוסיף סוכר קצת בכל פעם, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקציפים בוניל.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
העברת עוגה קפואה (עדיין על צלחת או מחבת עוגה הפוכה) אל גיליון אפייה מרופד בנייר קלף או שעווה ולהפיץ מרנג על עוגה, מה שהופך אותו לפחות 1 אינץ ' עבה ו mounding אותו על גבי. הפוך הזחה עם כף במרכז מרנג עמוק מספיק כדי להתאים קליפת ביצה.
אופים עוגה עד הקצוות משחימים קלות, על 5 דקות. בזהירות להעביר עוגה לצלחת הגשה באמצעות 2 מריות מתכת ומניחים קליפת ביצה הזחה.
יוצקים ליקר לתוך קליפת ביצה בזהירות להצית עם משחק מטבח. Spoon flaming ליקר באופן שווה על מרנג (flaming liquer will brown meringue a little more).
הסר קליפת ביצה ומגישים אלסקה אפויה מיד.
* עוגה עם גלידה וסורבה, אבל בלי מרנג, ניתן להרכיב 2 ימים קדימה קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד. * חלבוני הביצה בקצפת לא יהיו מבושלים במלואם. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להחליף חלבון ביצה ממותג מפוסטר.