קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 22 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

אלסקה אפויות

אלסקה אפויות
Alaskas אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, קרם של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. מתכונים דומים: Alaskas אפוי אישית, Alaskas אפוי דובדבן-שוקולד, ו Alaskas אפוי מיני Oreo.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, קקאו, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים 6 חלבונים ביצה 1/4 קרם כפית של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף 1/2 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, מכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מקציפים בוניל. לנפות תערובת קמח על תערובת ביצה לבן, 1/4 כוס בכל פעם, קיפול תערובת קמח לתוך תערובת ביצה לבן. הבלילה כפית למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר בבלילה על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; מגניב לגמרי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
פיצול עוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות באמצעות סכין משונן. עבודה עם שכבת עוגה 1 בכל פעם, לחתוך עם חותך עגול 3 אינץ לתוך 4 סיבובים. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 שכבות עוגה; להשליך את העוגה שנותרה, או להזמין לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מעיל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול. קו כל ramekin עם ניילון לעטוף, המאפשר לעטוף פלסטיק להאריך על הקצוות. כפית 1/4 כוס יוגורט לתוך החלק התחתון של כל ramekin, מתפשט באופן שווה; העליון כל אחד עם 1 עוגה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מורחים 1/4 כוס יוגורט על כל שכבת עוגה, מתפשט באופן שווה; העליון כל אחד עם 1 עגול עוגה. מכסים בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
כדי להכין מרנג, לשלב 6 חלבונים ביצה ושאר החומרים בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים 2 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 150, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
הסר מהחום. לנצח תערובת ביצה עם מערבל במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס; לנצח במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הפוך ramekins, הצדדים עוגה למטה, על תבנית אפייה. זרוק ניילון נצמד. מחלקים מרנג באופן שווה בין מנות, ולהתפשט באופן שווה על כל כיפה (כיפות צריך להיות מכוסה לחלוטין עם מרנג). מחזיק לפיד מטבח כ -3 סנטימטרים מכיפות, לחמם את המקצפת, הזזת הלפיד קדימה ואחורה עד השחימו קלות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מעבירים ללוחות בודדים ומגישים מיד.