קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

אם נהר הפנינה צדפות בגריל ברוסקטה

אם נהר הפנינה צדפות בגריל ברוסקטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו את צדפות הגריל של אם נהר הפנינה ברוסקטן. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 4 . זה עובד גם הר ד ' אובר זול למדי עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם בייקון חתוך במרכז, מלח, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פרל ריבר בלוז ברי חוות אוכמניות פודינג עוגה, דג דג נחושת בגריל, ו פורל בגריל של נהר קוטג'עם שומר.

הוראות

1
מניחים צדפות על מגש גדול. מתבלים צדפות באופן שווה במלח, פלפל ומיץ לימון. מעל כל קליפה כמויות שוות של פטרוזיליה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
על גריל להבה פתוח, מחממים גחלים או גז למדיום עד חם. בהתאם לגריל, ישנן 3 שיטות להשלמת מנה זו. באופן אידיאלי, הבייקון צריך לשבת מעל הצדפות, ולבשל על רשת מתכת מוגבהת המאפשרת לשמן הבייקון לטפטף לחלל הצדפות. יש להניח את הצדפות ישירות מעל הלהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
אם מכשיר רשת מוגבה או מדף אינו זמין, ניתן להעלות את הבייקון בנייר אלומיניום מקומט, ומאפשר את אותו אפקט טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אם נייר הכסף אינו זמין, הניחו את רצועות הבייקון סביב קצה הקליפות כך שיאפשרו להם להתבשל בנפרד מהצדפות תוך שהם מייצרים טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מבשלים את הצדפות במשך 8 עד 20 דקות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, וודא שלפחות מעט שומן בייקון מצא את דרכו לחלל הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6
מגישים כמתאבנים שנאכלים מהקליפה או עם מזלג קוקטייל קטן.
מרכיבים שתצטרך
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

ברוסקטן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דמה קאווה
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.