הכד של אמא שלי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. אם יש לכם עגבניות, רומנו, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עגבניות-ירקות - פסטה סטופ, שעועית שחורה וכריכים דרום מערב מונטה כריסטו, ו 10 דקות מרק שעועית לבנה עם גבינה קלויה ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים שמן זית כתית מעולה לסיר, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
2
מוסיפים שום ופתיתי פלפל אדום כתוש, מערבבים ואז מערבבים את הבצל, גזר, סלרי וקישואים. מבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את המניה, עגבניות ושעועית. מביאים מרק לבועה ומתבלים במלח ופלפל, לטעמכם. מבשלים 5 דקות. כבה את החום ונבול את הבזיליקום למרק. מצקת את המרק ומגישים עם גבינה מגוררת ולחם.