אמאטריציאנה מח אפויה
מח אפוי amatriciana יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מח, מוצרלה, בצל, ו pancetta cubetti חבילה. 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מח ואורז, מח עצם צלוי, ו מח קארי מרוסק.
הוראות
לרוטב, מחממים חצי שמן במחבת ולוחשים את הפנצ ' טה במשך 5 דקות, עד שרק מתחיל להתבשל. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום, קורנית, מפרץ וסוכר, ומבשלים עד הבצלים הם זהובים. להתיז בחומץ, לרחוש לרגע ואז להטות את העגבניות. לטאטא את היין סביב שימורי העגבניות כדי לשטוף עד הטיפה האחרונה לתוך הרוטב. העונה עם צ ' ילי וקורט של מלח ומבשלים במשך 30 דקות עד עשיר ועבה.
בינתיים, לחמם את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
לגרוף את אמצע מח, משאיר קצת בתחתית כדי ליצור בסיס.
טפטוף צלחת אפייה עם קצת שמן, לארגן את מח בצלחת צלוי במשך 30 דקות.
כפית את הרוטב לאמצע כל פרוסת מח, לכסות בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר את נייר הכסף, לפזר על המוצרלה ולחזור לתנור במשך 10 דקות עד הגבינה נמסה ואת מח העצם הוא רך.