הטילפיה האהובה על ג'ושוע עם אורז יסמין היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1011 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו אמנון האהוב על יהושע עם אורז יסמין, אמנון עם אורז יסמין, ו אורז יסמין קוקוס מבושל בצורה מושלמת ללא סיר אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים ההלבשה שלך ישר מהבקבוק למחבת, אני בדרך כלל לוודא התחתון מכוסה אבל לא יותר מדי, נתתי אמצעים משוער כאן.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מניחים את הפילה על גבי ההלבשה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים עם כל 4 תבלינים (כל המדידות שנתתי הם מקורבים). אני בדרך כלל מפזר כמות נדיבה על כל פילה. אל תשמיט את הכמון זה תוספת נפלאה לדגים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
4
מטגנים את הפילה על חום med-נמוך משוער 4-5 דקות כל צד עד פתיתי דגים קל עם מזלג.בעוד הדג מבשל לאט, לבשל את האורז, באמצעות 2 1/2 כוסות מים 1 כוס אורז, עם חמאה, להביא לרתיחה ומבשלים 15 דקות על נמוך.
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.