קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

אמנון מושחר

אמנון מושחר
מתאים ל-35 מנות. אם $1.01 למנה נופל בתקציב שלך, אמנון מושחר עשוי להיות מדהים ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת שמנת מפילדלפיה, אמנון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אמנון מושחר, ילד Tilapia Po מושחר, ו אמנון מושחר.

הוראות

1
שלב תיבול פלפל לימון, אבקת שום, אבקת פיל גמביה, ו 1 כפית. כל תיבול מושחר, תערובת גאמבו Cajun ופלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אבקת שוםאבקת שום
מרק גמביהמרק גמביה
2
לשפשף תערובת תיבול על שני הצדדים של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להוסיף אמנון למחבת; לבשל 3 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בינתיים, להמיס את החמאה שנותרה במחבת גדולה שנייה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים גבינת שמנת, פטריות, מרק, שמנת, בצל ושום; מבשלים ומערבבים בעדינות 6 דקות. או עד גבינת שמנת נמסה תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
קרםקרם
מרקמרק
7
הוסף 1 כפית. פטרוזיליה ותיבול מושחר שנותר, תערובת גאמבו Cajun ופלפל אדום טחון לרוטב גבינת שמנת; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מרק גמביהמרק גמביה
פטרוזיליהפטרוזיליה
קרםקרם
8
מוסיפים שרימפס; לבשל ומערבבים 5 דקות. או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
9
מוסיפים מוצרלה; מבשלים ומערבבים עד שמוצרלה נמסה והרוטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רוטברוטב
10
מניחים אמנון על מגש הגשה; למעלה עם רוטב גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
אמנוןאמנון
קרםקרם
11
מקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.