אמנון מצופה אגוז אורן הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1300 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמיר עשב, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה מרהיב. נסו אמנון מצופה אגוז אורן, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו אמנון מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה רדודה, לשלב את צנוברים, קמח, שמיר, לימון פלפל ושום salt.In עוד קערה רדודה, לשלב את הביצה, מיץ לימון ודבש.טובלים את הדג בתערובת ביצים, ואז מעיל עם האגוז mixture.In מחבת nonstick, לבשל דגים חמאה על חום בינוני במשך 4-6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.