תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון צרוב מחבת עם ויניגרט הדרים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 233 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פילה אמנון, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו אמנון צרוב במחבת עם כרוב ויניגרט לימון, פאן צרוב טונה עם ויניגרט הדרים-הרב, ו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
דגים
מלח
3
הוסף 2 פילה למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הפילה שנותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים יין לבן למחבת; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מערבבים בצלצלי שאלוט ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים תערובת של שאלות למחבת; מטילים 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3 כפות רוטב.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.