אמנון צרוב במחבת עם חמאת ליים צ'ילה
אמנון צרוב במחבת עם חמאת ליים צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 2951 קלוריות, 343 גרם חלבון ו 177g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ ליים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. אמנון צרוב במחבת עם חמאת ליים צ'ילה, צדפות צרובות עם רוטב אסיאתי ליים-צ'ילה, ו כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הפוך חמאת ליים צ ' ילה:.מערבבים יחד חמאה, שאלוט, גרידה, מיץ ליים, צ ' ילה ומלח בקערה.הכן דגים:.לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד רק עישון.
לטגן 3 חתיכות של דגים, באמצעות מרית להפוך פעם אחת, עד הזהב רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מעבירים לצלחת ודגים לטגן שנותרו באותו אופן.
מגישים כל פיסת דגים עם מנה של חמאת ליים צ ' ילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.