וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אמנון קל קלוי, אמנון קל, ו קל Tilapia Piccata.
הוראות
1
טפטוף מיץ לימון מעל פילה אמנון. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פילה אמנון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2
מחממים שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קורנית ושום.פילה צלוי על חום בינוני גבוה בכל צד במשך כ 3 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר פילה מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פרוסות בצל למחבת ומבשלים עד רך במשך כ 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים פילה עם פרוסות בצל.הערה: ניתן להתאים בקלות עבור יותר מ 1 הגשה. רק להגדיל את כמות החומרים לצרכים שלך, אבל להשתמש פחות שמן ככל האפשר ולא להשתמש יותר מ 8 זרעונים קורנית ו 2 שיני שום עבור מחבת אחת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.