קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

אמפנדה חזיר

אמפנדה חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמפנאדאן חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 573 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצה, מלח, חזיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, חזיר בסגנון מסיבות אמפנדה, ו Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל).

הוראות

1
הפוך מילוי:.
2
מחממים 4 שמן T במחבת ומטגנים את הבצל, מוסיפים את השום כאשר הבצל מתחיל לצבוע. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים ירך חזיר וחזיר למחבת ומטגנים עד צבעוני, ערבוב. להפריש (להוסיף בצל ושום).
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים 1 T שמן, נקניק והפלפלים למחבת ומטגנים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים חזיר מבושל ובצל.Deglaze המחבת עם היין, המאפשר לו בועה ולהפחית. להחזיר את כל החומרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את העגבניות, הזעפרן, הפפריקה והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים בעדינות במשך 20-30 דקות, להשאיר להתקרר.בינתיים, לעשות את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
שים את קמח התירס למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את השמרים המיובשים עם הסוכר.בהדרגה להוסיף את הקמח, מלח, מים, שמן 2 ביצים וקצב, כדי להפוך את הבצק חלק, רך.להפוך את הבצק לקערה נקייה, לכסות עם מגבת ולהשאיר במקום חם במשך 40-50 דקות לעלות.מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
משמנים מחבת צלייה רדודה או צלחת 12x8. חצי מהבצק, מגלגלים חצי על משטח מקומח, קצת יותר גדול מהמחבת.הרם את זה למקום, משאיר גבול תלוי מעבר לקצה.כפית במילוי. מרדדים את החצי השני של הבצק ושוכבים במקום.מקפלים את הקצה החיצוני של הקרום התחתון על החלק העליון ולחץ בעדינות בכל רחבי הקצוות. לדקור את פני השטח ולהתחכך עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
לאפות עוגה במשך 30-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
חותכים לריבועים.

מרכיבים

1פלפל (זרע וקצוץ)פלפל (זרע וקצוץ)227פלפל האבנרוירך חזיר ללא עצמות, חתוך לקוביות (תלוי עד כמה בשרני אתה רוצה את זה)ירך חזיר ללא עצמות, חתוך לקוביות (תלוי עד כמה בשרני אתה רוצה את זה)454פלפל האבנרו2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)1נקניק צ'וריסו (השתמשתי בערך 6 עוז.)נקניק צ'וריסו (השתמשתי בערך 6 עוז.)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר255פלפל האבנרופילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)85פלפל האבנרוחזיר, חתוך לקוביות (עובד בייקון קנדי, מדי)חזיר, חתוך לקוביות (עובד בייקון קנדי, מדי)1ביצה, עבור זיגוגביצה, עבור זיגוג2ביצים, מכותביצים, מכות255פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשמןשמן5קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2בצל, קצוץבצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים8קצת קישואים קצוציםלפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1צביטהזעפרןזעפרן1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק8קצת קישואים קצוצים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפוליםגלגלית סוכרגלגלית סוכר198פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (דל)מים חמים (דל)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מהר עולה שמריםמהר עולה שמרים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הפרדור Tempranillo עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo