קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

אמפנדה חזיר

אמפנדה חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמפנאדאן חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 573 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצה, מלח, חזיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, חזיר בסגנון מסיבות אמפנדה, ו Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל).

הוראות

1
הפוך מילוי:.
2
מחממים 4 שמן T במחבת ומטגנים את הבצל, מוסיפים את השום כאשר הבצל מתחיל לצבוע. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים ירך חזיר וחזיר למחבת ומטגנים עד צבעוני, ערבוב. להפריש (להוסיף בצל ושום).
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים 1 T שמן, נקניק והפלפלים למחבת ומטגנים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חזיר מבושל ובצל.Deglaze המחבת עם היין, המאפשר לו בועה ולהפחית. להחזיר את כל החומרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את העגבניות, הזעפרן, הפפריקה והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים בעדינות במשך 20-30 דקות, להשאיר להתקרר.בינתיים, לעשות את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זעפרןזעפרן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
שים את קמח התירס למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את השמרים המיובשים עם הסוכר.בהדרגה להוסיף את הקמח, מלח, מים, שמן 2 ביצים וקצב, כדי להפוך את הבצק חלק, רך.להפוך את הבצק לקערה נקייה, לכסות עם מגבת ולהשאיר במקום חם במשך 40-50 דקות לעלות.מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
משמנים מחבת צלייה רדודה או צלחת 12x8. חצי מהבצק, מגלגלים חצי על משטח מקומח, קצת יותר גדול מהמחבת.הרם את זה למקום, משאיר גבול תלוי מעבר לקצה.כפית במילוי. מרדדים את החצי השני של הבצק ושוכבים במקום.מקפלים את הקצה החיצוני של הקרום התחתון על החלק העליון ולחץ בעדינות בכל רחבי הקצוות. לדקור את פני השטח ולהתחכך עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
לאפות עוגה במשך 30-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
חותכים לריבועים.

מרכיבים

1פלפל (זרע וקצוץ)פלפל (זרע וקצוץ)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירך חזיר ללא עצמות, חתוך לקוביות (תלוי עד כמה בשרני אתה רוצה את זה)ירך חזיר ללא עצמות, חתוך לקוביות (תלוי עד כמה בשרני אתה רוצה את זה)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)1נקניק צ'וריסו (השתמשתי בערך 6 עוז.)נקניק צ'וריסו (השתמשתי בערך 6 עוז.)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר, חתוך לקוביות (עובד בייקון קנדי, מדי)חזיר, חתוך לקוביות (עובד בייקון קנדי, מדי)1ביצה, עבור זיגוגביצה, עבור זיגוג2ביצים, מכותביצים, מכות255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמןשמן52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2בצל, קצוץבצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים8שרימפס וורידים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1צביטהזעפרןזעפרן1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות8שרימפס וורידים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםגלגלית סוכרגלגלית סוכר198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (דל)מים חמים (דל)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )2חתיכות טופי הית' ברמהר עולה שמריםמהר עולה שמרים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הפרדור Tempranillo עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo