אמפנדילות
Empanadillas יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, צימוקים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. נסו Empanadillas, ו Tunan ו Empanadillas גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 204°. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר נייר או בישול קלף; תרסיס קל עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, בצל ושום על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד. מערבבים בצימוקים, זיתים וכמון; להסיר מן החום.
על משטח מקומח קלות, רול 1 גיליון של מאפה לתוך מלבן 12x9 אינץ', חיתוך קצוות במידת הצורך.
חתוך לשנים עשר ריבועים 3 אינץ'.
מניחים 1 כף תערובת נקניק על כל כיכר מאפה. בקערה קטנה, להכות ביצה ומים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מברשת תערובת ביצים על הקצוות של ריבועי מאפה. קפל מאפה על מילוי כדי להפוך משולשים; הקש קצוות עם מזלג לאטום.
מניחים על גיליון עוגיות. חזור עם הנותרים בצק ותערובת נקניק.
מברשת צמרות של משולשים עם תערובת ביצה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.