קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדס תירס שמנת: Humitas

אמפנדס תירס שמנת: Humitas
אמפנדס תירס שמנת: Humitas עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, שמן canolan, תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Humitas (פודינג תירס ארגנטינאי), מתכון Humitas תירס מתוק, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד חלקה תוססת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מוסיפים את החלב לאט תוך לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים, ערבוב כל הזמן, לשים לב מיוחד לפינות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הפפריקה והמלח והפלפלפל, לפי הטעם. מערבבים את התירס והפטרוזיליה, לחזור לרתיחה. לגרד את המילוי לתוך קערה להתקרר לחלוטין לפני מילוי עטיפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כדי ליצור: להרטיב את הקצוות של 1 של עטיפות empanada עם קצה אצבע טבול במים חמים. מרכז 1/3-כוס נדיבה של המילוי על העטיפה. להביא את הצדדים של העטיפה יחד כדי להיפגש על המילוי לצבוט את הצדדים יחד כדי לאטום וליצור צורה חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הנח את חצי הירח שטוח על משטח העבודה. עבודה לך דרך סביב הקצוות, להביא על 1/2 אינץ ' של השכבה התחתונה של הבצק למעלה ומעל השכבה העליונה, כדי להפוך את מיני-קפלים. לחץ כמו שאתה הולך לאטום את הקפלים. אם אתה לא רוצה להתעסק עם crimping, פשוט לאטום את הקצוות כל הדרך מסביב עם קצות של tines של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
יוצקים מספיק ירקות או שמן קנולה למחבת כבדה גדולה כדי למלא על 3/4 אינץ ' את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חום מעל חום בינוני עד קצה הידית של כף עץ שקוע בשמן נותן רוחש תוסס, על 375 מעלות F. בזהירות להחליק כמה שיותר empanadas לתוך השמן כפי שיתאים ללא צפיפות. מבשלים עד הבצק הוא משחימים קלות, על 3 דקות. בזהירות להעיף וחזור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מסננים בקצרה על מגבות נייר לפני ההגשה. חזור עם אמפנדס שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
הערה: כדי לאפות empanadas, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, או להשתמש גיליון אפייה nonstick.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
אופים עד אמפנדס הם חום זהוב בהיר, על 25 דקות. מגניב כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור