אנג'ל ביסקוויטים אני
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. גשו לסופר וקנו קיצור, מים חמים, חלב חמאה חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. נסו אנג'ל ביסקוויטים: ביסקוויטים קלים שנעשו עם שמרים, אנג'ל ביסקוויטים, ו אנג'ל ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. עם בלנדר מאפה או שני סכינים, לחתוך קיצור עד תערובת דומה פירורי קורס, להפריש.
מניחים מים חמים בקערה חמה.
מפזרים שמרים, מערבבים עד מומס.
מוסיפים תערובת שמרים וחמאה חמה למרכיבים יבשים, להתמזג היטב.
הסר את הבצק למשטח מקומח. ללוש בצק 10 עד 15 פעמים, טופס לתוך הכדור.
גליל בצק לעובי 3/4 אינץ'.
חותכים לביסקוויטים 2-1 / 2 אינץ'. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 30 עד 45 דקות.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 15 דקות או עד שנעשה.