אנג'ליקה עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרושוטו, מרק עוף, בצל וידאלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו אנג'ליקה חמאה, סלט פירות פיצ'י טרי עם לפרוח של אנג' ליקן ונענע!, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים כל קציצת עגל עם מלח, פלפל ואבקת שום. על כל אחד מארבע קציצות, מניחים 1 פרוסת גבינה, 2 חניתות אספרגוס, פרוסה אחת של פרושוטו, ועוד פרוסת גבינה על גבי. למעלה כל מחסנית עם cutlet השני, קיפול תחת ולחץ על הקצוות יחד כדי להפוך את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
קציצות עגל
פרושוטו
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
2
בקערה רדודה, להקציף יחד ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את פירורי הלחם על צלחת. לדלות את שני הצדדים של חבילות עגל בקמח. לטבול כל אחד בתערובת הביצה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
4
מניחים על צלחת, ומקררים במשך 30 דקות.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. המחבת צריכה להיות גדולה מספיק כדי להחזיק את כל ארבע החבילות. מחממים את העגל משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים על אש בינונית עד שהם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
8
יוצקים את היין, ומבשלים עד האלכוהול מבושל משם - זה כבר לא מריח כמו חזק.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים את מרק העוף, ומוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מניחים את המחבת ואת תוכנו לתוך התנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של העגל הגיע 160 מעלות F (70 מעלות C). הרוטב צריך להיות מופחת גם על ידי כמחצית.