קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

אנג'ליקה עגל

אנג'ליקה עגל
אנג'ליקה עגל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרושוטו, מרק עוף, בצל וידאלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו אנג'ליקה חמאה, סלט פירות פיצ'י טרי עם לפרוח של אנג' ליקן ונענע!, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים כל קציצת עגל עם מלח, פלפל ואבקת שום. על כל אחד מארבע קציצות, מניחים 1 פרוסת גבינה, 2 חניתות אספרגוס, פרוסה אחת של פרושוטו, ועוד פרוסת גבינה על גבי. למעלה כל מחסנית עם cutlet השני, קיפול תחת ולחץ על הקצוות יחד כדי להפוך את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
קציצות עגלקציצות עגל
פרושוטופרושוטו
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
בקערה רדודה, להקציף יחד ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את פירורי הלחם על צלחת. לדלות את שני הצדדים של חבילות עגל בקמח. לטבול כל אחד בתערובת הביצה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4
מניחים על צלחת, ומקררים במשך 30 דקות.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. המחבת צריכה להיות גדולה מספיק כדי להחזיק את כל ארבע החבילות. מחממים את העגל משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל והפלפלים האדומים ומבשלים על אש בינונית עד שהם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
יוצקים את היין, ומבשלים עד האלכוהול מבושל משם - זה כבר לא מריח כמו חזק.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים את מרק העוף, ומוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מניחים את המחבת ואת תוכנו לתוך התנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 30 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של העגל הגיע 160 מעלות F (70 מעלות C). הרוטב צריך להיות מופחת גם על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

8חניתות אספרגוס טריותחניתות אספרגוס טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1ביצה, הוכהביצה, הוכה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות1צביטהאבקת שום לפי הטעםאבקת שום לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטופרושוטו28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרובולוןגבינת פרובולון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפלים קלויים פרוסיםפלפלים קלויים פרוסים1צביטהמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשים מתובליםפירורי לחם יבשים מתובלים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קציצות עגל, הלם לעובי 1/4 אינץקציצות עגל, הלם לעובי 1/4 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל וידאליה קצוץבצל וידאליה קצוץ