אנדיב מתולתל נבול
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 13%. מתכונים דומים: סלט אנדיב מתולתל, מאש אנדיב מתולתל, ו רגל טלה בגריל עם אנדיב מתולתל ורומיין.
הוראות
מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז. שמור 3 כפות טפטופים.
חותכים או קורעים אנדיב מהגבעול המרכזי; להשליך גבעולים.
בסיר גדול או בתנור הולנדי, להביא מים 1-1 / 2 כפיות מלח לרתיחה.
מוסיפים אנדיב; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד שהם נבולים.
ניקוז. מערבבים פנימה את הבייקון, החומץ, הבצל, הפלפל, הטפטופים השמורים והמלח שנותר.