קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

אנדיב קלוע בחמאה

אנדיב קלוע בחמאה
Endives חמאה מטוגנת דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 68 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. צמות ותפוחים מטוגנים, ג'ין-ומיץ תפוזים-צמות, ו Endives Braised עם Vert Haricots דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הכן את endive לבישול: לקצץ את קצות השורש של endive, להיות זהיר כדי להבטיח כי העלים נשארים מחוברים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את כל העלים נבולים לחתוך את החלקים החומים. לשטוף תחת מים זורמים מגניבים.Braising the endive: מחממים תנור ל 325 מעלות F. מסדרים את endives בשכבה אחת בתנור העליון ותבשיל הוכחה תנור או צלחת אפייה רק גדול מספיק כדי להכיל אותם.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המלח, המים, מיץ לימון וחמאה. מכסים את המנה עם מכסה או לסכל ומבשלים על גבי התנור, עד רק מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הכיסוי ולהניח חתיכת קלף לחתוך לגודל על פני השטח של הירקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים לתנור שחומם מראש ואופים כ 2 שעות. למרוח את האנדיב מספר פעמים במהלך הבישול עם הנוזל בצלחת. ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מים כדי להבטיח כי הנוזל להישאר על רבע אינץ ' עמוק. לטעום את הנוזל בערך באמצע הבישול ולהתאים תיבול במידת הצורך.הם נעשים כאשר endive הוא מאוד רך צבע זהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
6
מוציאים מהתנור, משליכים קלף ומקשטים עם פטרוזיליה אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים חמים.