אנדיב קלוע בחמאה
Endives חמאה מטוגנת דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. זה מנות ראשונות יש 68 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. צמות ותפוחים מטוגנים, ג'ין-ומיץ תפוזים-צמות, ו Endives Braised עם Vert Haricots דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הכן את endive לבישול: לקצץ את קצות השורש של endive, להיות זהיר כדי להבטיח כי העלים נשארים מחוברים.
הסר את כל העלים נבולים לחתוך את החלקים החומים. לשטוף תחת מים זורמים מגניבים.Braising the endive: מחממים תנור ל 325 מעלות F. מסדרים את endives בשכבה אחת בתנור העליון ותבשיל הוכחה תנור או צלחת אפייה רק גדול מספיק כדי להכיל אותם.
מוסיפים את המלח, המים, מיץ לימון וחמאה. מכסים את המנה עם מכסה או לסכל ומבשלים על גבי התנור, עד רק מכרז, על 20 דקות.
הסר את הכיסוי ולהניח חתיכת קלף לחתוך לגודל על פני השטח של הירקות.
מניחים לתנור שחומם מראש ואופים כ 2 שעות. למרוח את האנדיב מספר פעמים במהלך הבישול עם הנוזל בצלחת. ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מים כדי להבטיח כי הנוזל להישאר על רבע אינץ ' עמוק. לטעום את הנוזל בערך באמצע הבישול ולהתאים תיבול במידת הצורך.הם נעשים כאשר endive הוא מאוד רך צבע זהוב חיוור.
מוציאים מהתנור, משליכים קלף ומקשטים עם פטרוזיליה אם משתמשים.