קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אנטרה אל סייל (ברווז בקרום מלח)

אנטרה אל סייל (ברווז בקרום מלח)
Anatran Al Sale (ברווז בקרום מלח) עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גראפה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ברווז מלח עם תרד, תפוחי אדמה ובייקון, ו עוף בקרום מלח.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לשטוף את חלל הברווז עם גראפה.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
ברווז שלםברווז שלם
3
מניחים את עשבי תיבול בתוך הגוף, העונה בפנים עם מלח ופלפל מסבך את הברווז עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מכסים את החלק התחתון של מחבת צלייה בשכבת מלח 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים את הברווז על גבי המלח, מכים את הלבן עד קצף בהיר ומערבבים 1/2 קילו של מלח כשר כדי ליצור משחה לחה. מכסים את הברווז לחלוטין עם תערובת מלח וצולים בתנור במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר ולאפשר לנוח 10 דקות כדי לאפשר את המיצים להתיישב. בזהירות להסיר את המלח מן הציפור ולהתחמק עם מברשת צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הסר את העור ולאחר מכן לגלף את הציפור בדרך המסורתית.
8
טפטוף עם סאבה ומגישים עם ירקות נבולים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק