אנטרה אל סייל (ברווז בקרום מלח)
Anatran Al Sale (ברווז בקרום מלח) עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גראפה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ברווז מלח עם תרד, תפוחי אדמה ובייקון, ו עוף בקרום מלח.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
יש לשטוף את חלל הברווז עם גראפה.
מניחים את עשבי תיבול בתוך הגוף, העונה בפנים עם מלח ופלפל מסבך את הברווז עם חוט הקצב.
מכסים את החלק התחתון של מחבת צלייה בשכבת מלח 1/2 אינץ'.
מניחים את הברווז על גבי המלח, מכים את הלבן עד קצף בהיר ומערבבים 1/2 קילו של מלח כשר כדי ליצור משחה לחה. מכסים את הברווז לחלוטין עם תערובת מלח וצולים בתנור במשך 1 1/2 שעות.
הסר ולאפשר לנוח 10 דקות כדי לאפשר את המיצים להתיישב. בזהירות להסיר את המלח מן הציפור ולהתחמק עם מברשת צבע.
הסר את העור ולאחר מכן לגלף את הציפור בדרך המסורתית.
טפטוף עם סאבה ומגישים עם ירקות נבולים בצד.