אנצ'ילדות עוף וגבינה מהפך
אנצ'ילדות עוף וגבינה מחודשות הן מתכון ללא גלוטן עם 6 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 383 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. תמורת 3.48 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, חזה עוף, פלפלים חריפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-10 דקות . לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה המקסיקנית הזו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה מוצק. נסו את אנצ'ילדות ורדות (אנצ'ילדות ירוקות) , אנצ'ילדות עוף אותנטיות , ואנצ'ילדות קרפ פובלאנו בהשראה צרפתית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את השמנת החמוצה, המרק, הצ'ילי והזיתים. הניחו בצד 1.5 כוסות לציפוי.
מוסיפים את העוף, 1/2 כוס גבינת מונטריי ג'ק ו-1/2 כוס גבינת צ'דר לתערובת המרק הנותרת.
יוצקים כשליש כוס של תערובת עוף במרכז כל טורטיה; מגלגלים היטב.
הניחו את התבנית, כשצד התפר כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 33 x 23 ס"מ מצופה בתרסיס שמן. כסו אותה בתערובת המרק ששמרנו.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35 דקות.
מפזרים את הגבינות הנותרות; מפזרים מעל בצל.
אופים עוד 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.