קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנצ'ו-ליים ברוטב ברביקיו עוף

אנצ'ו-ליים ברוטב ברביקיו עוף
מתכון אנצ'ו-ליים עוף מנופח במרינדה מוכן בעוד כ-12 שעות ו-50 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי אנצ' ו, מיץ ליים, תרנגולות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף ליים דרום מערבי עם רוטב צ'ילי אנצ' ו, סטייק חצאית אנצ'ו במרינדה עם סלט שעועית שחורה חמה, ו חלפיניו-עוף במרינדה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את התרנגולות לתוך רגליים, ירכיים, שדיים, כנפיים ומניחים במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוףעוף
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטאטא יחד את שאר החומרים בקערה קטנה ויוצקים מעל העוף. תכסה את העוף ותכניס למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים את חתיכות העוף על הגריל בזווית של 45 מעלות כדי לקבוע סימני גריל טובים. לאחר העוף משחרר בקלות מן הגריל, להפוך אותו כדי להמשיך לבשל. הקפד לתבל את העוף במלח בזמן שהוא בישול. לאחר הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F, או המיצים שלה לרוץ ברור, להסיר את העוף מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
תן את שאר העוף במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם