אנצ'ו-ליים ברוטב ברביקיו עוף
מתכון אנצ'ו-ליים עוף מנופח במרינדה מוכן בעוד כ-12 שעות ו-50 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי אנצ' ו, מיץ ליים, תרנגולות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף ליים דרום מערבי עם רוטב צ'ילי אנצ' ו, סטייק חצאית אנצ'ו במרינדה עם סלט שעועית שחורה חמה, ו חלפיניו-עוף במרינדה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את התרנגולות לתוך רגליים, ירכיים, שדיים, כנפיים ומניחים במחבת גדולה.
לטאטא יחד את שאר החומרים בקערה קטנה ויוצקים מעל העוף. תכסה את העוף ותכניס למקרר בין לילה.
מניחים את חתיכות העוף על הגריל בזווית של 45 מעלות כדי לקבוע סימני גריל טובים. לאחר העוף משחרר בקלות מן הגריל, להפוך אותו כדי להמשיך לבשל. הקפד לתבל את העוף במלח בזמן שהוא בישול. לאחר הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F, או המיצים שלה לרוץ ברור, להסיר את העוף מן הגריל.
תן את שאר העוף במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.