אנצ'ו צ' ילה-פהיטות בקר עם מנגו
המתכון אנצ'ו צ' ילה-בשר פהיטות עם מנגו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה הקרקע, שמנת, טורטיות קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו אנצ'ו צ' ילה קרקע טאקו בשר, פהיטות בקר עם סלסה מנגו, ו קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ליים, אבקת צ ' ילה, ווסטרשייר, וכמון בקערה בינונית.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים למחבת; מטגנים 4 דקות או עד הבצל הוא כמעט רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מנגו ועגבניה למחבת; לטגן 1 דקה.
מוסיפים תערובת בשר; לטגן 2 דקות או עד מידה רצויה של doneness, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים רוטב סויה; מבשלים 15 שניות.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה.
מקום 2 טורטיות על כל אחד 2 צלחות; העליון כל טורטיה עם תערובת בשר 3/4 כוס. למעלה כל טורטיה עם 1 1/2 כפיות הכנת סלסה ו 1 1/2 כפיות שמנת חמוצה.