אנצ'ילדות בטטה ברוטב צ' יפוטלה
אנצ'ילדות בטטה ברוטב שמנת צ' יפוטלה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בטטות, גבינת צ'דר חדה, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צ'יפוטלה בטטה ועוגות קינואה שעועית שחורה עם רוטב אבוקדו שמנת, אנצ'ילדה בטטה וטופו עם רוטב שומה, ו בשר לייט: בטטה אנצ'ילדות עוף עם רוטב צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים רותחים 15 דקות. או עד מכרז; לנקז.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מחית עד חלקה. מערבבים בשר חזיר, 1/4 בצל כוס 1/2 הפלפלים; להפריש.
טורטיות חום, 1 בכל פעם, במחבת כדי לרכך. כפית על תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה במרכז כל טורטייה; להתגלגל.
מקום, תפר הצדדים למטה, בתבנית אפייה משומנת קלות 13x9 אינץ'.
קוק שמנת גבינה, חלב ופלפלים הנותרים בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים צ ' דר; אופים 5 דקות. או עד שנמס. למעלה עם בצל שנותר.