אנצ'ילדות בשר טחון
אנצ'ילדות בשר טחון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מרק בשר, טורטיות תירס, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר טחון, סיר חרס אנצ'ילדות בשר טחון, ו אנצ'ילדות בשר טחון מבושל לאט.
הוראות
מניחים צלי בסיר גדול שיש לו מכסה הדוק הולם.
יוצקים מים, מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 30 דקות. להגדיל את החום בינוני / גבוה, ולשחום את הצלי מכל הצדדים. לאחר שהמים מבושלים משם, יוצקים את מרק הבשר, חומץ, אבקת צ ' ילי 1 כף כמון. מכסים בחוזקה ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות או עד הבשר מתפרק כאשר אתה מנסה להרים אותו. לגרוס את הבשר, באמצעות 2 מזלגות או האצבעות שלך.
מניחים בשר מגורר בחזרה לסיר עם כל המיצים, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
במחבת גדולה, לטגן את הבצל עד רק רך, לא השחמה.
מערבבים בקמח וצ ' ילי ירוק. מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות לבשל את טעם הקמח החוצה. מערבבים שמנת חמוצה ו 2 כוסות גבינת מונטריי ג ' ק. מבשלים על נמוך במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הגבינה נמסה כל מעורבב. להניח בצד ולתת מגניב.
במחבת כבדה גדולה, מחממים את שמן הזית. באמצעות מלקחיים לטבול את טורטיות, אחד בכל פעם, לתוך השמן במשך 30 שניות בכל צד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים 4 כפות של תערובת שמנת חמוצה במורד מרכז הטורטייה. למעלה עם בערך אותה כמות של בשר בקר.
מגלגלים ומניחים את צד התפר בתבנית אפייה אחת או שתיים בגודל 8x11 אינץ'. חזור על כל טורטייה. תמשיך עד שתצא מהמילוי.
מפזרים עם גבינת מונטריי ג ' ק נותרת.
אופים בתנור מחומם מראש במשך 30 דקות או עד גבינה מותכת מבעבע.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.