קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

אנצ'ילדות בשר טחון

אנצ'ילדות בשר טחון
אנצ'ילדות בשר טחון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מרק בשר, טורטיות תירס, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר טחון, סיר חרס אנצ'ילדות בשר טחון, ו אנצ'ילדות בשר טחון מבושל לאט.

הוראות

1
מניחים צלי בסיר גדול שיש לו מכסה הדוק הולם.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים מים, מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 30 דקות. להגדיל את החום בינוני / גבוה, ולשחום את הצלי מכל הצדדים. לאחר שהמים מבושלים משם, יוצקים את מרק הבשר, חומץ, אבקת צ ' ילי 1 כף כמון. מכסים בחוזקה ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות או עד הבשר מתפרק כאשר אתה מנסה להרים אותו. לגרוס את הבשר, באמצעות 2 מזלגות או האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים בשר מגורר בחזרה לסיר עם כל המיצים, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
במחבת גדולה, לטגן את הבצל עד רק רך, לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים בקמח וצ ' ילי ירוק. מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות לבשל את טעם הקמח החוצה. מערבבים שמנת חמוצה ו 2 כוסות גבינת מונטריי ג ' ק. מבשלים על נמוך במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הגבינה נמסה כל מעורבב. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
במחבת כבדה גדולה, מחממים את שמן הזית. באמצעות מלקחיים לטבול את טורטיות, אחד בכל פעם, לתוך השמן במשך 30 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים 4 כפות של תערובת שמנת חמוצה במורד מרכז הטורטייה. למעלה עם בערך אותה כמות של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגלגלים ומניחים את צד התפר בתבנית אפייה אחת או שתיים בגודל 8x11 אינץ'. חזור על כל טורטייה. תמשיך עד שתצא מהמילוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מפזרים עם גבינת מונטריי ג ' ק נותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
12
אופים בתנור מחומם מראש במשך 30 דקות או עד גבינה מותכת מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.