קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

אנצ'ילדות בשר טחון

אנצ'ילדות בשר טחון
אנצ'ילדות בשר טחון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מרק בשר, טורטיות תירס, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר טחון, סיר חרס אנצ'ילדות בשר טחון, ו אנצ'ילדות בשר טחון מבושל לאט.

הוראות

1
מניחים צלי בסיר גדול שיש לו מכסה הדוק הולם.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים מים, מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 30 דקות. להגדיל את החום בינוני / גבוה, ולשחום את הצלי מכל הצדדים. לאחר שהמים מבושלים משם, יוצקים את מרק הבשר, חומץ, אבקת צ ' ילי 1 כף כמון. מכסים בחוזקה ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות או עד הבשר מתפרק כאשר אתה מנסה להרים אותו. לגרוס את הבשר, באמצעות 2 מזלגות או האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים בשר מגורר בחזרה לסיר עם כל המיצים, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
במחבת גדולה, לטגן את הבצל עד רק רך, לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים בקמח וצ ' ילי ירוק. מערבבים כל הזמן במשך 2 דקות לבשל את טעם הקמח החוצה. מערבבים שמנת חמוצה ו 2 כוסות גבינת מונטריי ג ' ק. מבשלים על נמוך במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הגבינה נמסה כל מעורבב. להניח בצד ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6
במחבת כבדה גדולה, מחממים את שמן הזית. באמצעות מלקחיים לטבול את טורטיות, אחד בכל פעם, לתוך השמן במשך 30 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מורחים 4 כפות של תערובת שמנת חמוצה במורד מרכז הטורטייה. למעלה עם בערך אותה כמות של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגלגלים ומניחים את צד התפר בתבנית אפייה אחת או שתיים בגודל 8x11 אינץ'. חזור על כל טורטייה. תמשיך עד שתצא מהמילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
מפזרים עם גבינת מונטריי ג ' ק נותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
12
אופים בתנור מחומם מראש במשך 30 דקות או עד גבינה מותכת מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.