אנצ'ילדות עוף ושעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף & enchiladas שעועית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 558 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טורטיות קמח, בצל, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 54 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אנצ'ילדות עוף ושעועית, אנצ'ילדות עוף ושעועית, ו אנצ'ילדות שעועית שחורה ועוף.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת ומבשלים את הבצל והשום במשך 5 דקות. מערבבים את התיבול fajita ומבשלים 1 דקות יותר לפני הוספת שעועית הכליה, עוף מגורר תירס מתוק.
מחלקים את התערובת בין טורטיות, מפזרים מעל מחצית הגבינה, ואז להתגלגל ולמקם לתבנית אפייה.
מפזרים על הגבינה הנותרת, ואז אופים במשך 20-25 דקות עד הזהב מבעבע.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לזווג אנצ ' ילדה עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.