קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

אנצ'ילדות עוף עם רוטב שמנת ירוק צ' ילה

אנצ'ילדות עוף עם רוטב שמנת ירוק צ' ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות עוף עם רוטב שמנת ירוק צ' ילה. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, צ'ילי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו אנצ'ילדות עוף עם רוטב שמנת ירוק צ' ילה, אנצ'ילדות עוף ושעועית לבנה עם רוטב שמנת ירוק צ' ילה, ו אנצ'ילדה ועוף מוערמים עם רוטב צ' ילה ירוק שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המרק ושמנת חמוצה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את החמאה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל ואת אבקת צ ' ילי ומבשלים עד הבצל רך. מערבבים את העוף, צ ' ילי ו 2 כפות מרק תערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עוף שלםעוף שלם
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
מרקמרק
4
מורחים 1/2 תערובת מרק כוס בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. כפית על תערובת 1/4 כוס עוף במורד מרכז כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מגלגלים ומניחים את צד התפר לתבנית האפייה. כפית את תערובת המרק הנותרת מעל הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גלולגלול
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
אופים ב 350 מעלות F במשך 25 דקות או עד אנצ ' ילדות חמות מבעבעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.