אנצ'ילדות צמחוניות
אנצ'ילדות צמחוניות דורשות בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 101 אוהדים. אם יש לכם אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח כשר, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו אנצ'ילדות צמחוניות לאחד, אנצ'ילדות צמחוניות, ו אנצ'ילדות תרד צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים, ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים ושקופים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילה, כמון קאיין, וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, עד התבלינים קלויים, על 1 דקה.
מוסיפים 2 כוסות מים, מחית העגבניות ו 1/2 כפית מלח, ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה מעט (הוא צריך להיות רופף ודק יותר מרוטב מרינרה), 15 עד 20 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
למילוי: סוחטים את כל עודפי הלחות מהתרד. הכניסו אותו לקערה גדולה עם שעועית הפינטו, וסחטו בידיים כדי לשלב ולנפץ מעט את השעועית.
מוסיפים מחצית מהצ 'דר וגם מג' ק הפלפל, מחצית מהשמנת החמוצה וגם הבצל הירוק ו -1 1/4 כפיות מלח, ומערבבים לאיחוד.
מורחים כ 1/2 כוס מרוטב העגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הניחו את הטורטיות על משטח עבודה, ופרשו 1 צד של כל אחת עם כ -1 כפית רוטב עגבניות. שים בערך 1/4 כוס מהמלית באמצע כל טורטיה.
מגלגלים כל אחד מהם, ואז מחליקים אותם ב -2 שורות אפילו בתבנית האפייה.
יוצקים את הרוטב הנותר על גבי הטורטיות המגולגלות, ומפזרים את הגבינות הנותרות. מכסים את תבנית האפייה ברפיון בנייר כסף, ואופים עד שהגבינות נמסות והמילוי חם, כ-30 דקות. לחשוף, ולהמשיך אפיית לחום לחלוטין דרך, על 10 דקות יותר.
מקציפים יחד את השמנת החמוצה שנותרה, מיץ הליים וקורט מלח בקערה קטנה.
מזלפים את התערובת על האנצ ' ילדות האפויות, ומפזרים את הבצל הירוק שנותר.