קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

אנצ'ילדות צמחוניות

אנצ'ילדות צמחוניות
אנצ'ילדות צמחוניות דורשות בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 587 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 101 אוהדים. אם יש לכם אבקת צ'ילה אנצ' ו, מלח כשר, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו אנצ'ילדות צמחוניות לאחד, אנצ'ילדות צמחוניות, ו אנצ'ילדות תרד צמחוניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים, ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים ושקופים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילה, כמון קאיין, וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, עד התבלינים קלויים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים 2 כוסות מים, מחית העגבניות ו 1/2 כפית מלח, ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה מעט (הוא צריך להיות רופף ודק יותר מרוטב מרינרה), 15 עד 20 דקות. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
למילוי: סוחטים את כל עודפי הלחות מהתרד. הכניסו אותו לקערה גדולה עם שעועית הפינטו, וסחטו בידיים כדי לשלב ולנפץ מעט את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים מחצית מהצ 'דר וגם מג' ק הפלפל, מחצית מהשמנת החמוצה וגם הבצל הירוק ו -1 1/4 כפיות מלח, ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מורחים כ 1/2 כוס מרוטב העגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
הניחו את הטורטיות על משטח עבודה, ופרשו 1 צד של כל אחת עם כ -1 כפית רוטב עגבניות. שים בערך 1/4 כוס מהמלית באמצע כל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מגלגלים כל אחד מהם, ואז מחליקים אותם ב -2 שורות אפילו בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
יוצקים את הרוטב הנותר על גבי הטורטיות המגולגלות, ומפזרים את הגבינות הנותרות. מכסים את תבנית האפייה ברפיון בנייר כסף, ואופים עד שהגבינות נמסות והמילוי חם, כ-30 דקות. לחשוף, ולהמשיך אפיית לחום לחלוטין דרך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מקציפים יחד את השמנת החמוצה שנותרה, מיץ הליים וקורט מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מזלפים את התערובת על האנצ ' ילדות האפויות, ומפזרים את הבצל הירוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק