אנשובי מטוגן
אנשובי מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו אנשובי במרינדה, שמן זית כתית מעולה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו מרווה מטוגנת עם אנשובי, אנשובי מטוגן עם מרווה, ו ספגטי עם צלפים מטוגנים ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה משתמש אנשובי שלם, טרי אתה חייב לנקות אותם קודם. תערוף את הראשים ותוציא את הקרביים. לאחר מכן לשטוף עם מים נקיים.
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר עמוק קטן להגדיר על חום. השתמש מדחום מטגנים עמוק כדי לפקח על החום.בינתיים, מוסיפים את הביצים לקערה קטנה ומכים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הקמח, קאיין, מלח ופלפל שחור לקערה רדודה, משתמשים במזלג כדי לערבב את החומרים יחד. לטבול את הדג אחד בכל פעם לתוך הביצים מכות ולאחר מכן לגלגל אותו בקמח.כאשר השמן מגיע 365 מעלות F. מטגנים את הדגים כמה בכל פעם, מגלגלים אותם בשמן כדי להבטיח אפילו בישול עד שהם חום זהוב (כ 5-8 דקות).
מגישים עם לחם פריך, שמן זית כתית מעולה לטבילת הלחם (אופציונלי) ועגבניות.