אסיאגו, תפוחי אדמה ובייקון מוקרמים
אסיאגו, תפוחי אדמה וקותלי חזיר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, שאלוט, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם גזר גמדי ואסיאגו, Buttermilk צ'ייב & Asiago מחית תפוחי אדמה Gratin, ו בייקון ופטריות תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 5 דקות או עד תפוחי אדמה הם כמעט רך.
מפזרים תפוחי אדמה באופן שווה עם 1/4 מלח כפית; להפריש ולשמור חם.
מחממים סיר בינוני מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מפזרים קמח על שאלוט. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף הנותרים 1 1/2 כוסות חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים מעל חום בינוני 9 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים 3/4 כפית מלח, Asiago, עירית, פלפל, ובייקון.
מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים חצי רוטב גבינה על פרוסות תפוחי אדמה. למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו ורוטב גבינה; מפזרים פרמזן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד גבינה הוא תוסס מעט השחמה.