אספיק פטל-עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספיק פטל-עגבניות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך מים, מנטה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: עגבניות אספיק, מלפפון-עגבניות אספיק, ו ג'לי אספיק.
הוראות
להביא מיץ עגבניות הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
יוצקים תערובת מיץ עגבניות דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה גדולה ערבוב, להשליך מוצקים.
מפזרים ג ' לטין unflavored מעל 1/2 כוס מים קרים; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים תערובת ג 'לטין רכה לתוך תערובת מיץ עגבניות, ערבוב עד מתמוסס ג' לטין.
הכן ג ' לטין בטעם פטל על פי הוראות החבילה; לא להירגע.
מוסיפים לתערובת מיץ עגבניות, ערבוב עד בשילוב.
יוצקים תערובת לתוך 10 (6-אונקיה) כוסות אגרוף; צמרמורת 8 שעות או עד המשרד.
מגישים עם סלט עוף או שרימפס.