אספרגוס אבוקדו מחרוזת הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 תוספת. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 7 מנות עם 118 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עגבניות, טימין, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מחרוזת אפונה אספרגוס, מחרוזת אספרגוס פריך, ו מחרוזת אספרגוס באביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אספרגוס ו -2 כפות מים בכלי בטוח למיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 2-4 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעם אחת; מסננים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
בקערה גדולה שלבו את האספרגוס, הפטריות, האבוקדו, הקישואים, העגבנייה והבצל; לזרוק בעדינות. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 פלפל ארבול מיובש
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
3
יוצקים מעל סלט וזורקים בעדינות לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.