אספרגוס בבצק עלים
אספרגוס בצק עלים יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מים, תחליף ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו בצק עלים עם אספרגוס ופטריות, אספרגוס, פנצ'טן וצרורות בצק עלים, ו טארט אספרגוס קל עם בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה מביאים לרתיחה מים.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים 3 דקות.
מסננים אספרגוס ומניחים מיד במי קרח; מסננים ומייבשים. בקערה מקציפים גבינת שמנת ומלח עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
פותחים את הבצק על משטח מקומח קלות.
חותכים כל גיליון לשניים לרוחב. עבור כל מלבן מורחים תערובת גבינת שמנת לאורך מחצית הבצק עד 1/2 אינץ'. של קצוות. מסדרים שתי שורות של שלוש חניתות אספרגוס לאורך בשכבה אחת מעל גבינת שמנת.
מברישים קצוות בצק עם חלק מתחליף הביצה; מקפלים בצק על מילוי ולוחצים קצוות יחד לאיטום. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
חותכים לרוחב ל-1-1 / 4 אינץ'. חתיכות.
מקום 1 ב. מלבד על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברישים עם תחליף הביצה שנותר.
אופים בחום של 425 מעלות במשך 8-12 דקות או עד להזהבה.