אספרגוס בגריל וסלט קינואה עם גבינת עיזים ויניגרט זית שחור
אספרגוס בגריל וסלט קינואה עם גבינת עיזים וויניגרט זית שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 940 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם זיתים ניסואז, עלי פטרוזיליה, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה מעולה. נסו סלט קינואה עם אספרגוס, גבינת עיזים וזיתים שחורים, עגבניות, גבינת עיזים וסלט זית שחור, ו סלט קינואה גבינת עיזים שמנת אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
אספרגוס מברשת עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל משני הצדדים עד רק מבושל דרך, על 2 דקות בכל צד.
הסר מן הגריל לחתוך לשניים.
להביא 8 כוסות מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים קינואה ומבשלים עד רך.
מסננים ושוטפים במים קרים ומתנקזים שוב.
מניחים את הקינואה בקערה בינונית ומוסיפים חומץ יין אדום, שמן זית, פטרוזיליה וכוס 1/4 של ויניגרט זית. מערבבים לשלב.
מניחים על צלחת העליון עם גבינת עיזים, אספרגוס, זיתים ניסואז כולו, עגבניות פרוסות גבעולי פטרוזיליה.
מערבבים חומץ, חרדל, אבקת צ ' ילה, זיתים ושמן זית בבלנדר ומתמזגים עד לקבלת חלקה.