אספרגוס ביף לו מיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס בשר Lo Mein. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לך לחנות ותביא אטריות ראמן בקר, סטייק סינטה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בקר לו מיין, בשר בקר דל שומן מיין, ו בקר לו מיין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או ווק, בקר מוקפץ בשמן במשך 5 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את האספרגוס ושום; מוקפץ במשך 2 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
בקערה קטנה, לשלב 1/4 כוס מים 1/2 כפית תיבול מתוך מנה אחת אטריות ראמן תיבול; מערבבים עד מומס.
מוסיפים רוטב הויסין; מערבבים לתוך תערובת הבשר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. (Discard remaining seasoning from open packet.)
בסיר גדול, להביא מים הנותרים לרתיחה; להוסיף אטריות ראמן ותכולת מנות תיבול הנותרים. לבשל במשך 3 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד עד אטריות מכרז.