אספרגוס במרינדה לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס לימון במרינדה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם רבעי לב ארטישוק, מיץ לימון, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס במרינדה, אספרגוס במרינדה, ו אספרגוס במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיץ לימון ו-5 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מוסיפים רבעי ארטישוק ופימיאנטו חתוכים לקוביות, ומעבירים בעדינות. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; לבשל במים מלוחים רותחים כדי לכסות 3 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים אספרגוס, ולצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק את תהליך הבישול.
מקום אספרגוס מבושל בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip העליון, ולאחסן לילה במקרר, אם תרצה בכך.
מוסיפים אספרגוס לתערובת ארטישוק, וזורקים בעדינות. כיסוי וצינה 2 שעות.