אספרגוס וישיסואז
אספרגוס Vichyssoise נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לך לחנות ותביא אספרגוס ספירס, תפוח אדמה, התאדה חלב דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אספרגוס וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
חותכים חניתות אספרגוס במחצית לרוחב. להביא 1/4 מרק עוף כוס לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד פריך-מכרז. שים בצד אספרגוס במרק.
מעיל סיר קטן עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף הנותרים 3/4 מרק כוס ותפוח אדמה. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
שלב תערובת תפוחי אדמה ואספרגוס, כולל מרק, במיכל של בלנדר חשמלי או מעבד מזון; לכסות ולעבד עד חלקה.
העברת תערובת לקערה; מערבבים בחלב, מלח ופלפל. כיסוי וצינה. מערבבים לפני ההגשה.
מקשטים עם רצועות קליפה לימון,אם תרצה.