קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

אספרגוס ועגבניות מיובשות

אספרגוס ועגבניות מיובשות
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכונים לקופסת המתכונים שלך, אספרגוס ועגבניות מיובשות עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 108 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, חמאה, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו עם אספרגוס ועגבניות מיובשות, ספגטיני עם סרטן, אספרגוס ועגבניות מיובשות, ו ביצים אפויות עם אספרגוס ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
מניחים אספרגוס בסל קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את המרק, השמן, קליפת הלימון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
חמאהחמאה
מרקמרק
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מעבירים אספרגוס לפלטת הגשה; מזלפים תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
חמאהחמאה
4
מפזרים פלפל; למעלה עם עגבניות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!