אספרגוס ועגבניות מיובשות
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכונים לקופסת המתכונים שלך, אספרגוס ועגבניות מיובשות עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 108 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, חמאה, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו עם אספרגוס ועגבניות מיובשות, ספגטיני עם סרטן, אספרגוס ועגבניות מיובשות, ו ביצים אפויות עם אספרגוס ועגבניות מיובשות.
הוראות
מניחים אספרגוס בסל קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים פריכים.
בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את המרק, השמן, קליפת הלימון והמלח.
מעבירים אספרגוס לפלטת הגשה; מזלפים תערובת חמאה.
מפזרים פלפל; למעלה עם עגבניות ובזיליקום.