אספרגוס ותבשיל פטריות
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל פטריות אספרגוס, אספרגוס-פטריות פרימוורה, ו קיש פטריות ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים צלחת אפייה של 11/2 ליטר.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים את המחבת ומביאים את המים לרתיחה.
הוסף אספרגוס, כיסוי, קיטור עד רק מכרז, 5 עד 8 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה; מבשלים ומערבבים פטריות ובצל עד שהפטריות פולטות את הנוזל שלהם, 5 עד 8 דקות. מוסיפים את האספרגוס, זורקים ירקות רק עד חם.
מערבבים פירורי קרקר מלוחים, גבינת צ ' דר חדה ופלפל שחור יחד בקערה; להפיץ חצי התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
כפית את תערובת האספרגוס על תערובת פירור.
לטאטא את הקרם של מרק פטריות וחלב יחד בקערה עד חלקה, ויוצקים את תערובת המרק על תערובת האספרגוס.
מורחים את פירורי הגבינה הנותרים על התבשיל ומפזרים פקאנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע, כ -30 דקות.