קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

אספרגוס ותבשיל פטריות

אספרגוס ותבשיל פטריות
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל פטריות אספרגוס, אספרגוס-פטריות פרימוורה, ו קיש פטריות ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
משמנים צלחת אפייה של 11/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים את המחבת ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
הוסף אספרגוס, כיסוי, קיטור עד רק מכרז, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
5
מחממים שמן זית במחבת גדולה; מבשלים ומערבבים פטריות ובצל עד שהפטריות פולטות את הנוזל שלהם, 5 עד 8 דקות. מוסיפים את האספרגוס, זורקים ירקות רק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מהחום.
7
מערבבים פירורי קרקר מלוחים, גבינת צ ' דר חדה ופלפל שחור יחד בקערה; להפיץ חצי התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר חדהגבינת צ ' דר חדה
פירורי קרקרפירורי קרקר
פלפל שחורפלפל שחור
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
8
כפית את תערובת האספרגוס על תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
9
לטאטא את הקרם של מרק פטריות וחלב יחד בקערה עד חלקה, ויוצקים את תערובת המרק על תערובת האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
אספרגוסאספרגוס
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מורחים את פירורי הגבינה הנותרים על התבשיל ומפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
11
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור