אספרגוס מהיר בנדיקט
אספרגוס מהיר בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ביצים, חומץ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו ביצים מהירות בנדיקט, אספרגוס ביצים בנדיקט, ו ביצים קלות בנדיקט עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור לצלייה.
חותכים בערך סנטימטר מתחתית האספרגוס ומקלפים בערך באמצע הדרך. זורקים את האספרגוס עם שמן הזית על תבנית עם נייר אפייה. מתבלים במלח ופלפל וצולים עד מעט שלפוחיות ורכות, בערך 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
שלב את המיונז, הפרמזן, מיץ הלימון ו 1/2 כפית פלפל והניח בצד.
ממלאים מחבת ישרה עם כ -2 סנטימטרים של מים ומביאים אותה לרתיחה חשופה על אש בינונית.
מוסיפים את החומץ. לפצח ביצה לכוס ולהחליק אותה בעדינות למים. חזור על הפעולה עם הביצים הנותרות ובשל עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, 3 עד 4 דקות. בעזרת כף מחוררת, בעדינות לגרוף את הביצים מן המים כתם יבש עם מגבת נייר.
להגשה מחלקים את האספרגוס בין 4 צלחות, מעל כל אחת ביצה עלומה, מזלפים רבע מהרוטב ומקשטים עם ענף שמיר.