אספרגוס מוקפץ
. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את המרק, שרי, רוטב סויה, חומץ סיידר, קורנפלור, סוכר, חרדל יבש ומלח.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מערבבים את האספרגוס למחבת, ציפוי עם השמן. מבשלים ומערבבים 5 דקות, עד רך אבל מוצק.
יוצקים את תערובת המרק על האספרגוס, וממשיכים לבשל 5 דקות, עד מעובה ומחומם דרך.
מרכיבים
907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס טרי, גזוז וחותכים לחתיכות אינץ 11186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירס0(יכול להיות או להרחיק)חרדל יבש0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות0(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות