קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס מוקפץ

אספרגוס מוקפץ
. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים את המרק, שרי, רוטב סויה, חומץ סיידר, קורנפלור, סוכר, חרדל יבש ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
אבקת חרדלאבקת חרדל
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב סויהרוטב סויה
שרי.שרי.
מרקמרק
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים את האספרגוס למחבת, ציפוי עם השמן. מבשלים ומערבבים 5 דקות, עד רך אבל מוצק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים את תערובת המרק על האספרגוס, וממשיכים לבשל 5 דקות, עד מעובה ומחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מרקמרק