אספרגוס מוקפץ
אספרגוס מוקפץ לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 146 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו שקדים פרוסים, מיץ לימון, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. מתכונים דומים: אספרגוס מוקפץ, אספרגוס מוקפץ, ו אספרגוס מוקפץ.
הוראות
במחבת גדולה או בווק מטגנים אספרגוס מוקפץ בחמאה ושמן למשך 2 דקות. מערבבים פנימה את המרק, מיץ הלימון, רוטב הסויה והפלפל. מכסים ומבשלים 2-3 דקות או עד שהאספרגוס רך.