קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

אספרגוס ספנקופיטה

אספרגוס ספנקופיטה
המתכון אספרגוס ספנקופיטן מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט אדיר לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 12 מנות עם 157 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, קמח, עשב שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ספנקופיטה, ספנקופיטה, ו ספנקופיטה.

הוראות

1
מניחים אספרגוס בסל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2
מקום מעל 1 ב. מים בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים 5 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מניחים דף אחד של בצק פילו בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; חתוך במידת הצורך. בצק שפריץ עם ספריי בטעם חמאה. חזור על שכבות תשע פעמים. מסדרים מעל תרד, גבינת פטה ואספרגוס. מכסים ביריעת בצק פילו; שפריץ בתרסיס בטעם חמאה. חזור, באמצעות פילו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
חותכים ל 12 חתיכות.
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
לרוטב ממיסים חמאה בסיר קטן. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מערבבים פנימה מיץ לימון, שמיר, טימין ומלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
מגישים ספנקופיטה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם

יין מומלץ: Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko

ספנקופיטן בתפריט? נסה להתאים עם מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.