אספרגוס ספנקופיטה
המתכון אספרגוס ספנקופיטן מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט אדיר לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 12 מנות עם 157 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, קמח, עשב שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ספנקופיטה, ספנקופיטה, ו ספנקופיטה.
הוראות
מניחים אספרגוס בסל קיטור.
מקום מעל 1 ב. מים בסיר; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים 5 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מניחים דף אחד של בצק פילו בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; חתוך במידת הצורך. בצק שפריץ עם ספריי בטעם חמאה. חזור על שכבות תשע פעמים. מסדרים מעל תרד, גבינת פטה ואספרגוס. מכסים ביריעת בצק פילו; שפריץ בתרסיס בטעם חמאה. חזור, באמצעות פילו הנותרים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
לרוטב ממיסים חמאה בסיר קטן. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מערבבים פנימה מיץ לימון, שמיר, טימין ומלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מגישים ספנקופיטה עם רוטב.
יין מומלץ: Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko
ספנקופיטן בתפריט? נסה להתאים עם מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי]()
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.