אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית
אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית הוא מנה צדדית המגישה 10. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-194 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, עלי קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עגבניות מיובשות וקלמטן זית פסטו, עגבניות מיובשות ופיצת זית שחורה, ו הליבוט אפוי עם עגבניות מיובשות וטפנד זיתים.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
שמן קו הבסיס של פח כיכר (כ 22 x 10 x 5 ס " מ) עם נייר אפייה. מבשלים את האספרגוס במים רותחים, מלוחים במשך 2 דקות, לנקז, ואז להתקרר במהירות תחת מים זורמים קרים. להתייבש.
מערבבים את הקמח ואת הקורנית עם תיבול בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, חלב ושמן, ערבוב כל הזמן כדי למשוך את הקמח למרכז. מקציפים במשך 1 דקות כדי להפוך את הבלילה חלקה.
להזמין 5 עצות אספרגוס וכמה זיתים.
מוסיפים את האספרגוס, העגבניות, הזיתים ושני שלישים מהגבינה לבלילה.
יוצקים לתוך הפח, ואז לשים את אספרגוס שמורות זיתים על גבי.
אופים במשך 35-40 דקות עד העוגה מרגישה המשרד למגע והוא זהב וקשוח על גבי. מגניב בפח במשך 5 דקות, ואז להתברר מגניב על מתלה תיל.