בס פסים בגריל עם שזיפים Papillotes פטריות תפוחי אדמה
בס פסים בגריל עם שזיפים ו Papillotes פטריות תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך חומץ בלסמי, תפוחי אדמה אצבעונים, שזיפים סגולים עגולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס פטריות קלוי, ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה, ו בס פסים בגריל.
הוראות
תדליק גריל. מחממים התנור ל 50
בסיר בינוני של מים רותחים, מלוחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 10 דקות.
לנקז ולתת מגניב. לקלף את תפוחי האדמה ולחצות אותם לאורך.
לקרוע ארבעה גיליונות 20 על 14 אינץ ' של קלף או רדיד.
מורחים כמויות שוות של תפוחי אדמה ופטריות על מחצית מכל גיליון. בקערה קטנה, מערבבים את התמארי עם חומץ ו 1 כף שמן זית.
טפטוף מעל תפוחי האדמה ופטריות ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הסדינים על הירקות ואת crimp לאטום, אם באמצעות קלף; אם באמצעות נייר, לקפל את הקצוות כדי לאטום את החבילות.
מעבירים את הפפילוטים ל 2 דפי אפייה ואופים במשך כ 15 דקות, או עד רוחש.
לטפטף את פילה בס עם 1 1/2 כפות של שמן זית, מפזרים רוזמרין ועונה עם מלח ופלפל.
טפטוף שזיפים עם הנותרים 1/2 כף שמן זית. גריל הבס על חום גבוה עד חרוך יפה ופשוט מבושל, 3 עד 4 דקות לכל צד. גריל שזיפים, לחתוך בצד למטה, עד חרוך קלות, על 2 דקות לכל צד.
להעביר את פילה בס ושזיפים לצלחות. הגדר papillote על כל צלחת ולפתוח אותו, לשפוך את תפוחי האדמה, פטריות וכל מיצים. תיזהר מהאדים החמים.