תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס ים צ'יליאני עם סלסאן מנגו בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם בצל ירוק, סלסה, מלח ים ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני בפאן סאוטד.
הוראות
1
מחממים גריל. פורסים כל מנגו משני צדי הבור כדי להניב 2 פרוסות עבות. עם כפית גדולה, לגרוף בשר מנגו בחתיכה אחת מעור מנגו. חזור עם כל הפרוסות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מניחים פרוסות מנגו לחתוך בצד למטה על גריל וגריל עד חרוך קלות, על 2 דקות. הפוך פרוסות מנגו וגריל 2 דקות יותר. הנח מנגו בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מערבבים פלפל אדום, בצל ירוק, פלפל חלפיאו ושמן זית בקערה גדולה. כאשר פרוסות מנגו התקררו, קוביות אותם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.