אספרגוס-עוטפת טורקיה עם מיונז קלוי-פלפל
עוטפת אספרגוס-טורקיה עם מיונז קלוי-פלפל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוטפת הודו עם מיונז צ'יפוטלה, עוטפת הודו עם מיונז קארי-צ'אטני ובוטנים, ו מיונז פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. אספרגוס קיטור, מכוסה, 2 דקות או עד פריך-מכרז.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 10 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות; לקלף.
מניחים את פלפל, דבש, מיץ, מלח, פלפל אדום טחון בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מערבבים תערובת פלפל ומיונז בקערה קטנה.
לחמם את הטורטיות על פי הוראות החבילה.
מורחים 1 כף של תערובת מיונז באופן שווה על כל טורטייה.
שכבה כל טורטייה עם עלה 1 רומיין, 2 פרוסות טורקיה, 1/2 נבטים כוס, ו 6 חניתות אספרגוס; להתגלגל.
מגישים עם תערובת מיונז נותרת.