אספרגוס עם ברי
גשו לסופר וקנו אספרגוס, גבינת ברי גלגל 2, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Perogies אספרגוס וברי, ברי ואספרגוס עוגת פילו, ו מרק אספרגוס עם ברי ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים אספרגוס באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, וכיסוי. מבשלים עד רך אבל עדיין פריך, על 2 עד 6 דקות.
מסננים ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
להניח פרוסות גבינה על אספרגוס. בקערה קטנה לשלב חמאה מומסת, פירורי לחם וזרעי שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות.
תגדיל את התנור לצלייה. מטגנים רק עד פירורי לחם הם חום זהוב.