לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אספרגוס פורמטו עם פונדטן. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו אגוז מוסקט, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פורמטו די אספרגי (טרין אספרגוס), אספרגוס פורמטו, פונדנטה + פאן קונומט, ו ספורמטו.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר של 2 ליטר עד להקצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה קמח עם מטרפה. מבשלים על אש נמוכה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים 1/2 מהחלב החם ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החלב שנותר ומקציפים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה, מוסיפים אגוז מוסקט, חום נמוך ומבשלים 10 דקות. ניתן להשתמש חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
7
מוסיפים 2 כפות מלח. מסננים את האספרגוס עד שהוא רך (דקה 1) ומסירים לאמבט קרח ומרעננים. לאחר שהאספרגוס התקרר, מוציאים מאמבט הקרח ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
8
חותכים את אספרגוס מקורר ב 1/
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
חותכים את החלק העליון 1/2 לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומניחים את החלקים בצד.
10
מניחים את החצאים התחתונים במעבד מזון ומערבבים למחית דקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
בקערת ערבוב מערבבים את האספרגוס המחית, הבשמל, המלח, אגוז המוסקט, הפרמזן, הביצים והחלמונים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מקפלים בעדינות את החצאים העליונים של חלקי האספרגוס שהונחו בעבר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
12
חמאה תבנית צרור בגודל 8 אינץ ' ומצפה בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
13
יוצקים את תערובת האספרגוס לתבנית הצרור. ממלאים תבנית אפייה בגודל 12 אינץ ' 2/3 מלאה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
14
מניחים את תבנית הבונד על תבנית האפייה, כך שהבונד עומד במים החמים. מכניסים בזהירות את תבנית האפייה (עם תבנית הצרור) לתנור.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים עד שחלקו העליון של הספורמטיו חום זהוב וקיסם טבול יוצא נקי, בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוציאים ומניחים להתקרר 15 דקות. בינתיים הכינו את הפונדטה.
1
מערבבים את הפונטינה המגוררת, השמנת הכבדה והמלח והפלפל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים בעדינות, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
3
להגשה: הופכים את הפורמטו לצלחת גדולה.
4
חותכים לפרוסות בגודל 2 אינץ ' ומניחים את הפרוסות על צלחות הגשה. כף את הפונדטה מעל הפרוסות והגיש מיד.