קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

אספרגוס פורמטו עם פונדטה

אספרגוס פורמטו עם פונדטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אספרגוס פורמטו עם פונדטן. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו אגוז מוסקט, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פורמטו די אספרגי (טרין אספרגוס), אספרגוס פורמטו, פונדנטה + פאן קונומט, ו ספורמטו.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר של 2 ליטר עד להקצפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה קמח עם מטרפה. מבשלים על אש נמוכה במשך 4 עד 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים 1/2 מהחלב החם ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את החלב שנותר ומקציפים לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה, מוסיפים אגוז מוסקט, חום נמוך ומבשלים 10 דקות. ניתן להשתמש חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים 2 כפות מלח. מסננים את האספרגוס עד שהוא רך (דקה 1) ומסירים לאמבט קרח ומרעננים. לאחר שהאספרגוס התקרר, מוציאים מאמבט הקרח ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
חותכים את אספרגוס מקורר ב 1/
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
חותכים את החלק העליון 1/2 לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומניחים את החלקים בצד.
10
מניחים את החצאים התחתונים במעבד מזון ומערבבים למחית דקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
בקערת ערבוב מערבבים את האספרגוס המחית, הבשמל, המלח, אגוז המוסקט, הפרמזן, הביצים והחלמונים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מקפלים בעדינות את החצאים העליונים של חלקי האספרגוס שהונחו בעבר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
12
חמאה תבנית צרור בגודל 8 אינץ ' ומצפה בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
13
יוצקים את תערובת האספרגוס לתבנית הצרור. ממלאים תבנית אפייה בגודל 12 אינץ ' 2/3 מלאה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
14
מניחים את תבנית הבונד על תבנית האפייה, כך שהבונד עומד במים החמים. מכניסים בזהירות את תבנית האפייה (עם תבנית הצרור) לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
אופים עד שחלקו העליון של הספורמטיו חום זהוב וקיסם טבול יוצא נקי, בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מוציאים ומניחים להתקרר 15 דקות. בינתיים הכינו את הפונדטה.
1
מערבבים את הפונטינה המגוררת, השמנת הכבדה והמלח והפלפל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים בעדינות, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
3
להגשה: הופכים את הפורמטו לצלחת גדולה.
4
חותכים לפרוסות בגודל 2 אינץ ' ומניחים את הפרוסות על צלחות הגשה. כף את הפונדטה מעל הפרוסות והגיש מיד.